contacontes

Contacontes – “L’ amic”, amb Berta Artigal

El passat dissabte dia 28 de gener una vintena de nens i nenes van omplir la llibreria per escoltar el conte de “L’ amic” i veure com la Berta Artigal, il·lustradora vallenca, dibuixava en directe una escena inspirada en el conte.

Ens vam fer amics del Menut, el seu protagonista, i després del conte vam poder pintar i retallar màscares que van quedar d’allò més artístiques.

Va ser una experiència molt positiva i ens va agradar tant tenir la llibreria plena de nens que, de fet, el dia 25 d’aquest mes repetim, aquesta vegades amb les “Formigues a l’aspiradora”, segona part de “Formigues a la cuina”.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca