contacontes

Contacontes – “Formigues a la cuina”

El passat dissabte 25 de febrer, l’editorial Piscina Petit Oceà ens va ben entretenir amb el contacontes de “Formigues a la cuina”! Tots els assistents convertits en formigues vam passar una bona estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca