presentació

Presentació de “Basc per a catalanoparlants”, Anna Pineda

El passat 25 d’abril vam poder gaudir de l’amena presentació del llibre Basc per a catalanoparlants – o de com dues llengües tan diferents s’assemblen tant, amb el Jordi de Bofarull, filòleg i sotscoordinador del servei lingüístic de la URV, i l’Anna Pineda, lingüista i coautora d’aquest llibre.

Tot i ser una presentació amb una assistència modesta, crec que no m’equivoco quan dic que tots els assistents vam marxar cap a casa amb ganes de començar a devorar aquesta obra, que el Jordi i l’Anna es van encarregar de fer-nos apreciar. I és que, temes com la llengua i la lingüística, poden resultar apassionants si te’ls explica la persona adequada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca