contacontes,  música

Contacontes – “Dracs, princeses i cavallers”, Oriol Toro

El passat dissabte 17 de juny, vam tenir a la llibreria l’Oriol Toro i la Noemí Bofarull, de Vivim del Cuentu, que ens van presentar el seu conte musical “Dracs, princeses i cavallers”. Amb més de 50 nens i nenes ballant al so de les cançons de l’Oriol i gaudint de les il·lustracions en directe de la Noemí, la plaça dels alls es va omplir de gom a gom.

 

 

“Dracs, princeses i cavallers” està carregat de cançons d’aquelles que quan les sentim, no podem deixar de cantar-les una vegada i una altra. Els protagonistes són ben atípics: un cavaller que té por de les aranyes, una princesa poc traçuda que no se’n surt de fer-se un vestit a mida, un drac petitó que no fa por a ningú… cançons per riure i trencar aquells estereotips de la nostra societat que els nostres nens i nenes veuen repetits una vegada i una altra al seu voltant. Perquè en les cançons de l’Oriol, les princeses també poden ser fortes i valentes, els cavallers es poden sentir desemparats, i els dracs es poden enamorar bojament.

Un plaer haver-vos tingut per aquí, Oriol i Noemí!

 

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca