solidaritat

Campanya solidària – “Cap nen sense llibre”

Des de la Llibreria Tram ens sentim compromesos amb el nostre entorn i volem aportar el nostre granet de sorra perquè Valls sigui una ciutat una mica més amable per a tots. És per això, que aquest desembre llencem per segon any la campanya” Cap nen sense llibre!”. Amb aquesta iniciativa pretenem recollir els llibres i contes infantils que teniu acumulant pols en prestatges oblidats, per allargar-los la vida i fer-los arribar a nens i nenes que tenen ganes de llegir però pocs contes a l’abast.

No t’adormis! Tens fins el dia 31 de desembre per portar-nos-els. Nosaltres, amb la col·laboració de La Creu Roja de Valls, ens ocupem de la resta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca