contacontes,  música

Presentació “Harmonicus 2”, de Sergi Raya

El dissabte dia 27 de gener, en Sergi Raya, autor de Harmonicus i Harmonicus 2, ens va fer una visita a la llibreria per presentar-nos, a nosaltres i a una quinzena de petits i petites, el seu últim llibre. L’Harmonicus 2 està carregat de cançons, algunes conegudes i algunes menys, que els menuts de la casa poden tocar amb facilitat gràcies al seu sistema de noteig: amb cinc números i dos dibuixos (un pastís amb espelmes quan s’ha de bufar i un got amb una canya quan s’ha de xuclar), l’Harmonicus 2 ens indica com es toca cada cançó amb l’harmònica que acompanya el llibre. A més, porta CD amb les cançons, d’una banda tocades amb l’harmònica i, de l’altra, només amb l’acompanyament. Una eina meravellosa per a poder introduir els petits de la casa al món de la música, el ritme i els instruments.

El Sergi ens va tocar un bon grapat de cançons del llibre, i ens va ensenyar diverses harmòniques de totes les mides i tonalitats. Un primer contacte amb el món de l’educació musical que vam gaudir d’allò més. Esperem que el Sergi torni aviat a ensenyar-nos el número 3!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca