varis

Bookcrossing

Com molts de vosaltres ja sabeu, a la Llibreria Tram estem compromesos amb l’allargament de la vida dels llibres i, per aquest motiu, disposem d’una secció de llibres usats. Com a iniciativa de foment de la lectura en general i de la l’adquisició de llibres de segona mà, el passat dia 10 de febrer vam decidir convertir la nostra llibreria en un punt d’intercanvi de llibres usats. La proposta va tenir molt bona acollida i desenes de lectors van participar-hi durant tot el matí. És per aquest motiu que ens estem plantejant fixar aquesta iniciativa en la nostra agenda cultural i celebrar un parell de “passallibres” cada any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca