contacontes

Contacontes – “Tortugues i llenties”, Mireia Gordillo

El passat dissabte dia 24 de febrer, la Mireia Gordillo va venir a la llibreria a presentar-nos el seu conte “Tortugues i llenties”, editat per La Musca. Bé, de fet es tracta de dos contes que, com ens va explicar, van sorgir a partir de les inquietuds de l’autora a arrel d’un viatge de cooperació internacional a Haití. Així, doncs, es tracta de dos contes molt senzills per a nens a partir de dos anys, però que transpiren un rerefons profund i que ens convida a reflexionar amb els petits de la casa.

La Mireia, amb la seva tendresa, va explicar els dos contes a una vintena de nens i nenes que van venir a escoltar-los. Després, tots vam poder fer els nostres peixos de colors. La veritat és que va ser una trobada molt amena i que se’ns va fer curta! Li desitgem molta sort a la Mireia amb el seu conte i amb tots els projectes que emprengui!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca