xerrada

Xerrada – Contes i emocions: la gelosia

Els contes són una eina meravellosa per tractar les emocions amb els petits de casa. Ho sabem de primera mà, perquè a part de llibreters, som pares d’una nena i un nen que ens fascinen i que intentem acompanyar tan bé com sabem (i aprenem). Per això, vam pensar que seria interessant dur a terme a la llibreria una sèrie de xerrades sobre contes i emocions. Aquesta, sobre la gelosia, n’és la primera, però esperem poder-ne fer més en el futur sobre altres temes com la por.

En aquesta primera trobada, doncs, a la qual van assistir una desena de pares i mares inquiets, vam parlar de diferents estratègies que ens poden ajudar a minimitzar la gelosia entre germans (diem minimitzar perquè, entre germans, la gelosia és quelcom natural i sempre present en diferents graus). També vam parlar de quines són, d’acord amb els estudis que s’han fet sobre el tema, les millors maneres de gestionar les emocions i les accions que se’n deriven. Finalment, vam compartir una dotzena de contes editats al nostre país que ens poden ser útils per ajudar els nostres fills a entendre i acceptar la seva gelosia.

La veritat és que creiem que va ser un intercanvi d’idees molt profitós, i ja tenim ganes d’engegar la propera trobada, tot i que probablement haurà d’esperar fins l’any que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca