contacontes,  música

Contacontes – “La perruqueria del senyor Carabassó”, Oriol Toro

El dissabte vam tenir a la plaça dels Alls l’Oriol Toro, de “Vivim del cuentu“, que ens va presentar el seu últim conte: “La perruqueria del senyor Carabassó”. Amb la seva alegria encomanadissa ens va revelar perquè les pastanagues van tan ben pentinades i les coliflors tan ben tenyides!

És la segona vegada que tenim la sort de gaudir dels espectacles de l’Oriol. L’any passat, per Sant Joan, va venir amb “Dracs, princeses i cavallers” i amb les seves històries esbojarrades, els seus personatges entranyables i la seva música, que fa que tots marxem tararejant les seves cançons. Petits i grans vam gaudir d’allò més. Esperem que torni aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca