xerrada

Xerrada/taller – El viatge de l’escriptor

Ens agrada molt fer presentacions de llibres i que vingui un autor a explicar-nos la seva obra. Sovint, però, als qui ens agrada escriure ens queda aquell cuquet de saber una mica més del què significa ser escriptor, de com es fa un escriptor.

Amb aquesta inquietud en ment, el dissabte 26 de maig vam organitzar una petita trobada a la llibreria on tres escriptors van compartir amb els assistents les seves experiències i ens van donar diferents eines i idees per millorar els nostres relats.

El Roger Roig, l’Alfonso Volpini i el Magí Balcells ens van parlar entre d’altres, de com havien “parit” les seves novel·les, com s’enfronten al paper en blanc, com construeixen els seus personatges, com corregeixen els seus escrits o com es busca una editorial. A més, van saber respondre a les necessitats específiques dels oients, donant-los mecanismes útils per desencallar els entrebancs amb els què es troben al escriure.

Des d’estudiants adolescents fins a àvies i besàvies que somien donar forma a allò que han escrit al llarg de la seva vida, pensem que tothom va marxar d’allò més satisfet. La veritat, és que per a nosaltres va ser una experiència fantàstica i esperem poder repetir una altra activitat de format similar en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca